IDSeal Guardian-funksjoner etter plattform

IDSeal Guardian-funksjoner etter plattform

Ikke alle funksjoner er tilgjengelige på alle plattformer. Nedenfor er en liste over funksjoner som er tilgjengelige på Windows, Mac, Android og iOS.
 
    Windows Mac Android iOS
Dette er det Slik beskytter det deg        
Sikker VPN Sikrer internettilkoblingen din ved å sørge for at nettaktiviteten din forblir privat, og hindrer andre i å kunne se identiteten og plasseringen din. Vær oppmerksom på at noen land og bedrifter blokkerer bruk av VPN.
Antivirus Enkel å installere og bruke. Beskytter enheter mot skadelige programmer. Overvåker, blokkerer og varsler når en trussel oppdages. Skadelige innkommende e-poster blokkeres og settes i karantene, og PC-en kan automatisk skannes for trusler etter en definert tidsplan.  
Skanner for det mørke nettet Bruker en unik algoritme som gjør det mulig for deg å se om passordene eller e-postadressene befinner seg i databaser som er stjålet av hackere og som kjøpes og selges på det mørke nettet.
Innloggingskryptering og passordhvelv Hjelper til med å skanne enheten for sporbar innloggingsinformasjon som du har brukt med nettsider, portaler eller tjenesteleverandører, og krypterer deretter disse passordene og oppbevarer dem i et hvelv for trygg oppbevaring.    
Beskyttelse for personlig profil Bidrar til å begrense identifiserende informasjon som kan ha blitt stjålet fra enheten ved å gjøre det enkelt å finne og slette alle brukerprofilene (telefonnumre, e-postadresser, postadresser, kredittkortinformasjon osv.) som er lagret på enheten i forbindelse med funksjoner for «automatisk utfylling».      
Reklameblokkering Blokkerer både statiske og dynamiske annonsebannere og gir deg en mer effektiv og gledelig surfeopplevelse uten irriterende bannere og forstyrrende annonser.  
Trygg surfing / beskyttelse og varsler i sanntid Gir deg trygghet til å surfe trygt på nettet og advarer deg når du møter på usikre nettsider som kan utsette deg for risikoer knyttet til skadevare, spionprogrammer, virus og andre skadelige skripter, og overvåker enheten for mulige phishingforsøk, blokkerer dem i sanntid og varsler deg.      
Sporingsblokkering Blokkerer sporingsoppføringer som inkluderer personlig digital informasjon som kan brukes av tredjeparter og hackere.
Krypteringsenhet for digitalt fingeravtrykk Henter dataene en nettside samler inn og bruker disse til å identifisere enheten din, også kjent som det «digitale fingeravtrykket» ditt, og forvrenger disse dataene automatisk eller på forespørsel og oppretter et falskt digitalt fingeravtrykk i stedet for, slik at nettsider ikke kan spore surfemønstrene dine.    
Skanner og renser for surfeaktivitet Gjør det mulig for deg å grundig rense enheten ved å fjerne nettleserhistorikk, informasjonskapsler og andre elementer som sporer surfemønstrene dine, slik at du proaktivt kan redusere sjansene for at denne informasjonen lagres og misbrukes. Med innstillingen Angi og glem kan du automatisk blokkere informasjonskapsler som mistenkes for å være skadelig eller å ha potensiale til å utsette personvernet for risiko.      
Oppdagelse av sensitive dokumenter Finner dokumenter på enhetene som kan inneholde sensitiv informasjon som bankkontonummer eller kredittkortnummer samt annen personlig identifiserbar informasjon.
Hvelv for krypterte dokumenter Oppbevarer sensitive dokumenter ved hjelp av hvelv for krypterte dokumenter-funksjonen, slik at de beskyttes på én sikker plassering, både kryptert og maskert, for å beskytte informasjonen mot å bli funnet og misbrukt.    
Blokkeringsfunksjon for webkamera og mikrofon Gjør det mulig for deg å digitalt blokkere tredjeparters forsøk på å få tilgang til enhetens kamera og mikrofon for å tyvlytte eller få et innblikk i privatlivet ditt.    
Personvernrådgiver Evaluerer tillatelsene på enheten, kategoriserer dem etter risikonivå og kommer med anbefalinger for disse innstillingene for å forbedre personvernet. Denne funksjonen er kun tilgjengelig på Android-enheter.      
IDSeals sikkerhetskopiering i skyen (2 TB) En lagrings- og gjenopprettingsløsning som gjør det mulig for deg å sikkerhetskopiere data på en sikker ekstern server og gjenopprette disse dataene til den opprinnelige plasseringen, eller en annen enhet, fra alle steder med en internettilkobling.    
IDSeals renseverktøy for PC-er Renser filer som kan være årsaken til at PC-en yter dårligere enn normalt. Ved å rense slike filer bidrar renseverktøyet for PC-er til å redusere systemkrasjer- og fryser. Med renseverktøyet for PC-er kan du velge hvilke områder på PC-en du vil skanne og rense.      

IDSeal Guardian tilbyr verktøy og ressurser som beskytter dataene og identiteten din, men det er umulig å fullstendig eliminere risikoen for nettkriminalitet eller identitetstyveri. Egen innsats for å forhindre uautorisert tilgang spiller en viktig rolle, og sikkerheten knyttet til den personlige informasjonen din avhenger av bruken din av nødvendige fysiske, elektroniske og prosedyremessige beskyttelsestiltak.